Loading...
316631713170316931683167

Comisarul General al Romaniei la Expo Milano a participat la un seminar economic destinat oportunitatilor de a investi in Romania

Comisarul General al Romaniei la Expo Milano 2015, Georgian Ghervasie, a participat luni, 21 septembrie 2015, in calitate de vorbitor principal, la un seminar cu teme economice organizat de Banca Veneto, la Venetia, in cadrul expozitiei internationale Aquae Venezia 2015, eveniment colateral Expo Milano 2015.

La seminar au fost prezenti reprezentanti ai principalelor institutii italiene de promovare a comertului, printre care ICE – Agentia Italiana de Promovare a Comertului Exterior si Camera de Comert Italiana pentru Romania.
Evenimentul a constituit pentru toti cei prezenti o ocazie de a se informa si pentru a discuta despre oportunitatile de afaceri pe care le ofera Romania investitorilor italieni.

Comisarul General al Romaniei la Expo Milano 2015, Georgian Ghervasie, a prezentat mesajele cheie ale participarii Romaniei la Expo Milano si a aratat ca Pavilionul Romaniei a organizat mai multe evenimente economice, in cadrul carora au fost prezentate oportunitati de a investi in Romania atat prin accesarea fondurilor europene, cat si prin utilizarea programelor de tip Start-up.

Comisarul General al Romaniei i-a invitat pe toti cei prezenti la evenimentul organizat de Banca Veneto sa participe la urmatoarele dezbateri economice pe care le va organiza Pavilionul Romaniei si a reiterat interesul Romaniei de a mentine relatiile economice exceptionale cu Italia, principalul partener economic in ceea ce priveste numarul de firme investitoare in tara noastra.

De asemenea, Georgian Ghervasie a apreciat sprijinul acordat de Banca Veneto Pavilionului Romaniei, in calitate de partener, prin implicarea inca de la debutul proiectului.